Kennismaken met motorcross

MX schule

Heb je altijd al een keer willen ervaren hoe het is om met een crossmotor over een crossbaan te rijden? Of zou je graag willen starten met crossen maar is de stap om een motor aan te schaffen te groot omdat je niet weet of je het daadwerkelijk leuk gaat vinden? Dan is dit jouw kans!

Het komende jaar zal er tweemaal op ons circuit een training worden georganiseerd door ‘Off-Road-School Germany’. Op deze dagen kun je, onder begeleiding van ervaren trainers, ontdekken hoe het is om met een crossmotor door de modder en het zand te rijden!

Voor een motor, kleiding en dag verzekering wordt gezorgd, dus wat houdt je nog tegen? Noteer daarom snel de volgende data in je agenda:

Zaterdag 21 April
Zaterdag 16 juni
Zaterdag 21 juli
Zaterdag 25 augustus
Zaterdag 17 november

Aanmelden kan eenvoudig! Ga hiervoor naar de volgende pagina: www.mx-schule.de

Onder het kopje ‘training’ is onder aan de pagina het aanmeldformulier ‘Anmeldeformular’ te downloaden. Hierop kun je aangeven op welke datum en welke training (Erste schritte: eerste training of Zweitte schritte: tweede training) je deel wilt nemen. Nadat je het formulier hebt ingevuld kun je dit als bijlage versturen naar: info@mx-schule.de

IMG_9341