Actuele baansituatie

Zoals jullie kunnen lezen op de site communiceren wij de actuele baansituatie niet op onze site. De reden hiervan is dat wij als bestuur de tijd missen om voorafgaand aan elke training de baan te bezoeken. We kunnen ons voorstellen dat dit wellicht vervelend is, maar we willen jullie vooral ook vragen om ons hierbij te helpen!

Want wat zou er fijner zijn dan een site waarop elke rijder kan zien of hij wel of niet kan rijden en  hoe de baan er precies bij ligt. En bovendien: hoe fijn is het wanneer het bijhouden van de baan niet alleen op de bestuursleden aan komt.

We zijn van mening dat zolang er rijders zijn die willen rijden er ook mensen moeten zijn die dit mogelijk maken, maar helaas mist het bestuur de tijd en de middelen om dit te doen.

Dus: zou jij graag willen zien dat de site actueel is en de baan nagenoeg altijd berijdbaar is na een flinke regenbui? Kom dan zelf in actie!

Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen of om het bestuur van de club te versterken in alle andere activiteiten die zij doen? Meld je dan op het volgende email adres: secretariaatmcvwell@gmail.com

Jan Dolders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s